torsdag 30. august 2012

Mobilen er knust

Jeg klarte knuse skjermen på mobilen min her om dagen. Det komiske oppe i dette er at jeg har trodd i ett år allerede at mobilen hadde kjempe ripe på skjermen. Da jeg i sommer plutselig innså at det var beskyttelse på skjermen hehe... BLOND..nei ikke i det hele tatt!! ;)
Men så tok jeg beskyttelsen av, siden den ikke var helt ripefri og jeg hadde nok en mening med å skaffe meg en ny, selv om mobilen min er nå 1,5 år. Dette er jo lenge i følge de fleste da mobiler ikke akkurat har så lang leve tide lenger, er ikke som før med de klossene som var bare for noen år siden ( liker ikke å innse jeg begynner å dra på årene selv).

Men hvilken mobil skal jeg velge??? Iphone er jo noe jeg har syglet på vell og lenge og egentlig før jeg kjøpte den jeg har nå! Men liker også samsung galaxy S3..TENKE, tenke tenke!!!
Det koster jo skjorta for mobiler altså, men samtidig mobil må man jo ha. Min har jo egentlig ikke vert frisk dette året, den liker å ringe til andre en den jeg velger i menyen, den elsker å sette seg i off modus, noe som er ganske irriterende da jeg ikke fr motatt noe som helst av meldinger eller telefoner.


2 kommentarer:

Honninghjerte sa...

uff, du altså! Alltid styr med mobilene... Kan du få noe på forsikringen tror du? Ville jo hjelpe på vei mot en iphone, også kanskje? For den er best, ingen protest=;0)

lifeisagame sa...

Jeg tror ikke forsikringen dekke det, neste gang skulle jeg hatt idiot forsikring eller hva den heter, for det er fort gjort. Men litt usikker på reiseforsikringen dekker? får sjekke men if ;) (jeg vil også tro at iphone er den beste :P