fredag 1. juni 2012

Hjemme eksamen

Nå sitter jeg i min 3 dag med hjemmeeksamen. Det er både stressende samtidig som jeg merker at jeg er mindre stresset en det jeg bruker å være! Dette kan ha en sammenheng med at vi har en god del ekstra dager denne gangen på eksamen. Vanligvis har vi fått utdelt eksamen kl.9 og neste dag kl. 14.00 skal den inn. Det vil si du skal svare på alt fra 2-4 spørsmål med god akademisk skriving og 3000 ord. Nærmest umulig! Ikke bare bare når en har barn å ta vare på, men heller ikke lett om en bare har seg selv å ta vare på. Like viktig det å ta vare på seg selv ved å la en få spise, ta pauser, sove og ikke minst puste!

Min mor er i spania på en velfortjent ferie og min mormor er nå reist til Oslo, det er rart når de man er så vandt med er rundt en som gir en trygghet selv om en ikke ser hverandre dagelig i en travel hverdan. Men når de reiser bort blir en så plutselig mer "alene". ;) Men jeg er godt på vei i eksamen, og skal nok klare å skrive meg ferdig så godt som jeg kan enten om jeg får barnevakt eller ikke. Heldigvis er min prins flink til å rette seg etter om jeg må jobbe eller ikke :) Men jeg skal ikke glemme at jeg har en fantastisk veninne som har stilt opp masse for liam og meg! Uten hjelp må jeg si jeg ikke kunne studert overhode! <3

Tilbake til eksamenslesing... tja... Sitter med en oppgave om New Public Management og skjønner i den grad at det omhandler hvordan en styrer politikken, å hvordan privatisering å offentlig tjenester påvirker oss som menensker i samfunnet. På godt og vondt!!

Jeg er inne på google og søker og kom over noen bøker jeg skal une me snart! Jeg ønsker så sterkt å jobbe med premature barn, jeg kjenner det vekker til liv interesse i meg og som noe jeg kunne tenke meg å jobbe med i mange år som sykepleier :)

2 kommentarer:

Honninghjerte sa...

Du må ha lykke til på eksamen Ulla! Savner dere masse, håper dere kan ta turen til oslo når du er ferdig med eksamen.

lifeisagame sa...

savner dere masse også! tenker på deg <3 Kommer nok over en tur snart, ikke lenge til skoleferie og da setter vi nesen mot Oslo ;)